Live While We're Young - Del 8

 
Tidigare:
Jag tänkte och tänkte, vad hade stått på lappen? Efter att jag funderat ett tag så var jag ganska säker på att jag visste vilket nummer det var, så jag gick in igenom en port, och upp för 4 trappa och stod utanför Harrys dörr. Jag hörde några röster där inne, det var absolut mer än 1, och inte bara Harrys röst, har han bjudit in fler?

 
 
Jag kunde ju inte stå här i alla fall, så jag bestämde mig för att knacka på. Rösterna dog ut, och jag kände spänningen i luften på något konstigt sätt. "It's okey, you can open the door." Jag hörde Harry prata lugnande. Någon öppnade, motvilligt, dörren. Det var en kille med svart hår som tittade ut på mig. Han sprack upp i ett leende, jag med. "Jennifer, right?" Frågade han, eller han, Zayn. Det var han som jag suttit bredvid på flygplanet. Jag nickade innan han kramade mig. Jag såg att det stod två killar bakom honom inne i lägenheten. En med blont hår, och en med brunt. Zayn lät mig komma in, och det var helt sjukt. Det var alla killarna från hotellet i Spanien, mitt framför mina ögon. Det var lite roligt, för att för bara några dagar sen så satt jag vid poolen i Spanien och kollade in dessa killar, och nu står mitt framför dom i deras, eller Harrys lägenhet. Resten av killarna presenterade sig, Liam och Louis. Den blonda hade jag ju redan träffat, Niall.
 
"We just ordered Nandos, and we're about to go get the food. Do you like Nandos?" Frågade Niall glatt. "Actually, I've never eated it." Sa jag och log. Niall såg förskräckt ut, så söt. Han och Liam åkte iväg och hämtade maten, medan vi andra dukade fram samtidigt som vi snackade, och skrattade. Louis var ju hel skön! Harrys mobil ringde efter 20 minuter. Han svarade. Det tog inte lång tid innan han la på, och bad mig att komma till hallen. Jag gjorde som han sa. "We have to help Liam and Niall with the food, it's raining like hell Niall said, haha." Sa Harry. Jag skrattade och tog på mig mina skor.
 
Vi gick ut igenom dörren och nedför de fyra trapporna. Harry var mer van vid det än jag, så jag kom en bra bit efter. Jag kom upp bakom honom, och han stod framför den stora porten. Det spö regnade verkligen. "Oh.." Sa jag. Han vände sig om mot mig, och log. Han tog tag i min hand och slängde upp dörren innan han kastade sig ut i regnet, med mig i släptåg. Jag började att skrika blandat med skratt när regnet landade på mig. Harry hade inte släppt min hand. Han skrattade också. Vi sprang mot gatan sär bilen stod parkerad. Liam och Niall satt i en svart bil, och tittade storögt på oss när vi kom springandes, hand i hand med vatten droppandes nerför oss. Harry släppte min hand när Niall öppnade dörren. Han hade tre påsar fyllda med mat i knät. Harry tog en. "It's three bags, and you have four hands..?" Sa Harry frågandes medan han skakade om sitt våta, krulliga hår. "Yeah, but we wanted to tease you a bit." Sa Liam. Niall fnissade. "Really funny." Sa Harry. Jag skrattade medan jag vred om mitt långa hår så en del vatten strömmade ner mot marken. Harry tog en påse och skyndade sig in i lägenheten, och jag, Niall och Liam var inte långt efter.
 
Nu satt vi alla runt bordet och åt. Jag hade fått låna lite kläder av Harry, så mina kläder kunde torka tills jag skulle hem. Niall åt lika mycket som tre personer gjorde ungefär, och jag insåg fort att han var den matglada. Jag fick även reda på att Harry var yngst, att dom delade på lägenheten (den var stor) och att alla fem killarna tyckte att jag åt lika lite som en myra, okej... "Now, tell us something about you!" Sa Louis glatt. "Hm, I don't know any thing more about myself!" Svarade jag. "I think there is something you haven't told us." Sa Harry och log. Då slog det mig. "Oh, I'm from Sweden, hehe." Sa jag. "That's awesome!" Sa Zayn. Typ det första han sagt under tiden vi ätit middag. När Liam sa att det inte fanns något mer att berätta om dom, så kände jag hur spänt samtalet blev. Varför, finns det något jag inte vet, som jag borde veta?

Del 8! :D Jag vill bara säga att jag ska både bli bättre på att uppdatera och svara på kommentarer! Ni är grymma på att kommentera (vilket är super kul), och det är därför jag fortsätter! Tacktacktack!

Kommentarer
Postat av: tina

Du är väldigt duktig på att skriva, hihi! :D

Svar: Taaaaaaaack! :D :D
odnovelleer.blogg.se

2012-10-10 @ 14:14:51
Postat av: Moa

jättebra!! gillar verkligen din novell :D
KRAM<3<3<3

Svar: Tack så jätte mycket! Kram! <3
odnovelleer.blogg.se

2012-10-10 @ 19:34:56
Postat av: Sandra

Du är jätte bra på att skriva!!
Väntar på mer nu!! ;)

2012-10-12 @ 17:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0